LAATSTE KANS - Ontvang de beste bonussen met onze top 3 online arcades!
Tot 100€
+ 200 gratis spins
88/100
Algemene voorwaarden zijn van toepassing, 18+
Tot 100€
+ 200 gratis spins
65/100
Algemene voorwaarden zijn van toepassing, 18+
Tot 100€
+ 200 gratis spins
88/100
Algemene voorwaarden zijn van toepassing, 18+

Vette Geldprijzen bij Royal Panda

Bij Royal Panda, het online casino met de vrolijke Panda- met kroon- als mascotte, zijn onlangs een aantal mooie geldprijzen gevallen, wat maar weer bewijst dat het winnen van een mooie prijs in een klein hoekje zit. Bij Peter uit Groot-Brittannië bestond zijn recept voor vette winst uit een inzet van €1,80 en een mega-vermenigvuldiger. Even schudden en het resultaat is epische geldprijs van €18.000 bij Game of Thrones.

Game of Thrones Geldprijs

Game of Thrones is een tv serie dat bekend staat om de mythische verhaallijnen. Toen Peter het Game of Thrones slotspel speelde en een inzet plaatste van €1,80, had hij niet helemaal in gedachte dat hij de hoofdrol zou spelen in zijn eigen mythe. Na zijn €1,80 inzet speelde hij de freespins-ronde en speelde in die ronde 3 scatters. Vervolgens speelde Peter een vermenigvuldiger van 10.147,17 wat leidde tot een mythische geldprijs van €18.539. In één ronde speelt hij 6 Wilds en 9 Huis van Baratheon-symbolen.

Wat gaat Peter met zijn geldprijs doen?

Peter voelt zich natuurlijk de ster in zijn eigen epische verhaal na zijn behaalde winst. En hoe gaat de held zichzelf belonen? “Toen het geld binnen begon te rollen had ik wel een idee dat ik een leuke geldprijs had gewonnen, maar ik wist nog niet precies hoe leuk. Ik kon het haast niet geloven toen mijn saldo stil bleef staan bij €18.539. Ik wil al jaren een nieuwe auto kopen, dus misschien trakteer ik mezelf op een nieuwe voertuig”

Hartelijke felicitaties aan Peter met zijn mooie geldprijs.

Games of Thrones bij Royal Panda

Games of Thrones slotspel neemt je mee op avontuur geïnspireerd op de personages van de gelijknamige televisieserie. Speel 3 scatters en kies één van de 4 huizen, waar je met verschillende vermenigvuldigers en freespins zomaar de jackpot van €120.000 kunt winnen.

Vette Winst bij Twin Spin

De 42-jarige Salahuddin won een geldprijs van meer dan €42.000 bij Twin Spins. Deze prijs is inclusief het bedrag van €19.440 dat hij won in één enkele ronde. Hoe kwam Salahuddin aan een totale geldprijs van €42.000? Hij won eerst een bedrag van €19.440 nadat hij in een ronde een blok van 15 Q-symbolen had gespeeld. Vervolgens speelt Salahuddin in daarop volgende rondes meer winnende combinaties, waardoor hij uiteindelijk een geldprijs wint van in totaal €42.258.

Hartelijke felicitaties aan Salahuddin, wat je ook gaat doen met je mooie prijs.

Speel bij Royal Panda voor één van de meest gebruiksvriendelijke spelersomgevingen. Met een klantgericht support team en fantastische wekelijkse en maandelijkse promoties.

Login/Register access is temporary disabled